budo vereniging unity99

De vereniging is op gestart in maart 2007 onder de naam Budo alexander.

De vereniging kent zijn oorsprong in de sportschool Unity 99. Hier geeft Patrick van Daalen sinds 1999 les. Hij heeft hier een groot aantal nationale en internationale toppers op geleid.

De sportschool is inmiddels met een eigen dojo op de swalm 2 in zevenkamp uitgegroeid met meer dan 800 leden.

Kaderleden van sportschool Unity 99 hebben plaats genomen in het bestuur van Budo vereniging unity 99. Ook de leraar komt hier vandaan.

De vereniging is hierdoor direct gestart met een goed georganiseerd (sporttechnisch) kader. Hierbij dient vermeld te worden dat de vereniging als volkomen zelfstandig gezien moet worden en onafhankelijk van sportschool Unity 99 opereert.

De vereniging is opgericht om budosport met name karate in Rotterdam te promoten en karate evenementen te organiseren.